Lipcare

Hoi lieve jij! Om jou te bedanken als trouwe member ben ik aan de slag gegaan met het maken van lipbalms. Deze zijn helemaal troepvrij en bevatten alleen maar pure, natuurlijke en biologische ingrediënten zodat jouw lippen maximaal verzorgd worden. Het bevat sheaboter, sojawas, kokosolie, vitamine e olie en de essentiële oliën: Roos, Vanilla en Orange. Ook zit er wat cosmetische mica poeder in voor een klein roze glittertje! Wel zijn ze wat aan de zachte kant, dus ik zou hem niet in je broekzak stoppen :)

 

Ja, ik besloot de kostbare Rose olie te kopen afgelopen maand. Als cadeau aan mezelf, en op deze manier ook als cadeau aan jou. Dankzij jou als member kan ik namelijk dit soort prachtige producten voor mij en mijn gezin kopen. Als jij als member van mij iets koopt bij Young Living krijg ik 8% van jouw aankoop uitbetaald op mijn rekening. In ruil daarvoor mag je bij mij terecht voor vragen en hoop ik je te inspireren met een troepvrij en natuurlijk leven. Young Living is een prachtig eerlijk en transparant bedrijf met de allerpuurste producten en ik ben trots op het zijn van hun Brand Partner waarmee ik mijzelf en mijn gezin al 2 jaar kan ondersteunen.

 

Inmiddels hebben 5 members van mij de keuze gemaakt om ook Brand Partner te worden bij Young Living, woonachtig van België tot Friesland. Samen vormen we team 'Veerkracht' en ik vind het super leuk om te zien hoe iedereen dit op zijn eigen manier doet. De een vindt het leuk via Instagram te doen en de ander doet het liever offline. De een vindt het leuk om workshops te organiseren en besloot minder te gaan werken bij haar vaste werkgever en de ander verdient haar eigen maandelijkse bestelling terug door af en toe haar persoonlijke netwerk te benaderen. Niks moet!

 

Op 24 januari organiseren we een online bijeenkomst waar we wat meer vertellen over deze zakelijke kant. Hoe leer je als Brand Partner alles over de oliën? Wat houdt het in? Iedereen kan het! Als je enthousiast bent over de oliën en vrijblijvend wil meeluisteren ben je zeer welkom. Laat hieronder weten als je de zoomlink wil ontvangen. Veel liefs, Hanneke