Workshops

Lees jij wel eens de verpakking van je zonnebrandcrème? Van je dagcrème? Van je lippenbalsem? Niet alle stoffen die hier in zitten zijn goed voor je. Chemisch parfum kan invloed hebben op je hormoonbalans en andere chemische stoffen kunnen je zenuwstelsel aantasten. Hoe minder ingrediënten een product bevat hoe beter! Inmiddels heb ik het grootste deel van mijn alledaagse producten vervangen door een natuurlijke gezonde variant. Samen een aantal dames uit mijn team organiseer ik graag informatieavonden en workshops waar we zelf aan de slag gaan om natuurlijke producten te maken! We hebben verschillende thema's waaruit je kunt kiezen en de workshops kunnen aangepast worden op de samenstelling van de groep. Heb je zin in een gezellig avondje met je vriendinnen of organiseer je het bedrijfsuitje van je werk? De moeilijkheidsgraad stemmen we ook af, van het maken van een makkelijke roller die op een specifiek gebied kan ondersteunen tot aan de slag op het fornuis voor een troepvrije deodorant. Neem gerust contact op om eens te kijken wat de mogelijkheden zijn!


Voorbeeldthema's:

From the start. We nemen de starterkit mee met 11 breed inzetbare oliën. Iedereen kan producten maken met dat waar diegene behoefte aan heeft. Denk aan iets voor ontspanning, voor de weerstand, meer energie of juist om beter te kunnen slapen.

Zwangerschap en newborn. We vertellen over de essentials tijdens en na de zwangerschap en gaan aan de slag met natuurlijke babyproducten uit de Seedlings lijn.

 

Kidscents. We gaan aan de slag met de kids oliën die speciaal geschikt zijn voor kinderen tussen 2 en 12 jaar.

Ditch en Switch. We geven informatie over hoe je alledaagse chemische producten stap voor stap kunt vervangen met gezonde alternatieven. Denk aan verschillende doucheproducten of bijvoorbeeld een kaars of deodorant.

Seizoen. We gaan aan de slag met oliën die handig van pas komen tijdens een bepaald seizoen. Denk aan een fijne chestrub en lippenbalsem voor in de winter of iets voor de lentekriebels in het voorjaar!

Schoonmaken. We gaan aan de slag met verschillende producten en oliën uit de schoonmaaklijn zodat jij straks een start kunt maken met natuurlijk schoonmaakmiddel.

DISCLAIMER

 

Ik ben geen arts noch medisch onderlegd. Ik behandel niet, schrijf geen medicatie voor en geef geen medisch advies. Ook al zijn de oliën van Young Living veilig om te gebruiken, raad ik aan bij medische klachten of voorgeschreven medicatie om een arts te raadplegen voordat je essentiële olie van Young Living gaat gebruiken. Noch de auteur, docent, noch Young Living kunnen aansprakelijk en/of verantwoordelijk worden gehouden voor de juistheid van informatie, inhoud of reacties op de behandeling.