Welkom! Mijn naam is Hanneke en ik ben aromatherapeut. Samen met yogadocente Marieke heb ik een kaartendeck ontwikkeld waarin het stimuleren van meridianen, geur en affirmaties een krachtige drie-eenheid vormen: Essence of Yin.

 

Essence of Yin is gecreëerd met de holistische blik van de Wu Xing: een filosofische kijk op alle natuurlijke fenomenen op aarde. De elementen vuur, aarde, metaal, water en hout kennen elk hun eigen levensthema's en uitdagingen. Je hebt een kaart uit het deck ontvangen met een geur die bij het thema en de stretch past. In de aromastick zit de geur die op jouw kaart staat!

 

Klik hierboven op de knop van de kleur van jouw kaart voor uitleg! En klik op de afbeelding voor de website van Essence of Yin.

 

Op de 35 kaarten en in het begeleidende boek vind je de 5 elementen terug met een eigen kleur en symbool. Elke kaart kent een eigen thema, bekrachtigende affirmatie en een zorgvuldig geselecteerde essentiële olie, Yin yoga houding of ademhalingsoefening. Speciaal ontworpen voor een moment rust op jouw dag!